Post by romawitchpercio on Mar 6, 2022 1:05:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Somewhere - The Vault Papers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Somewhere - The Vault Papers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno primogems ▞▞▞
▞▞▞ Somewhere - The Vault Papers 2022 version ▞▞▞
Sama igra je super. Čakalne dobe so grozljive. Tako dolgi so, da skoraj nočem več igrati igre
Čakal sem na izdajo te igre.. Kupil bom zgodbo takoj, ko bom imel priložnost
Somewhere : The Vault Papers Aventura jkik
Zelo navdušujoče. Dobro napisano in narejeno. Način, kako je bilo napisano, me je vzbudil strah za Mačkovo varnost. Dobro opravljeno ugibanje. Če boste naredili več, me pritegnite, bom z veseljem preizkusil beta igro. Kot sem rekel zgoraj, zelo dobra igra. (Potrebujem več takšnih iger, zato morate narediti več. Thx) =)
Vau, to je zame tako velika pustolovščina. Všeč mi je, kako si predstavil to igro. Upam, da bom dobil še enega od vas! Še naprej bom podpiral.
SRL_2012_3.pdf - Slavistična revija
Najhitrejša igra za brisanje v zgodovini
preveč vrzeli in imaš toliko časa
igra se nalaga večno
Ta igra je varna
Odlična igra, ampak človek.. čakanje... Če si potem za realizem, bi morala biti mrtva, saj sem odgovoril po dveh dneh in je bila dva dni v tisti kopalniški rešetki in čakala na moj odgovor. Omogočite hitri način na začetku ali mu dodajte vsaj mikrotransakcijo.
Stickman Giant Hero Crime City Hava Durumu mhu
Omg, ko sem dobil 'txt' od 'uradnikov', sem bil pretresen, zvenelo je tako realistično! Še naprej se moram vračati v Play Store, da se prepričam, da je to samo igra! Prekleto je dobro!
Moja najboljša igra do zdaj, kjer se zgodba odvija v realnem času in mi je všeč! Komaj čakam, kaj se bo zgodilo naprej
Somewhere : The Vault Papers Aventura crc
Lepa igra, mislil je, da je resnična, vendar morate plačati za celotno različico igre
... ljudje humans ljudje people igre games hkrati simultaneously znani known ... umetno artificial nekje somewhere dejavniki factors ideja idea prijatelji
Igra je neverjetna in očarljiva ter ima zelo resničen občutek.
Zelo mi je bilo všeč! Bo še kakšno nadaljevanje??
Hmm... Pričakoval sem drugače, a bo tudi to delovalo👍
Kodiranje je zelo preprosto in nima AI. Tudi koderjev materni jezik ni angleščina, kar vodi do nekaj nenamerno smešnih izbir v pogovornih oknih Vsaj oglasov ni
Dobra igra
19694-8.txt - Project Gutenberg
Končno ... tako dolgo sem čakal na to!! Odlično ste se tega lotili.
Všeč mi je ta igra, vendar je res strašljiva, prosim povej mi, da je to samo igra, zdaj mi Interpol pošlji sporočilo in res se bojim ponoviti XD
Igral kot beta tester, komaj čakam na celotno igro!
Chrome Notes - Spletna trgovina Chrome
Ko dosežete del, se igra samo ustavi in vas prosi, da kupite polno različico. Do takrat je triler!!!
To igro sem igral v beta različici. Dolgočasen mi je ponavljati igro od začetka. Mimogrede, igra potrebuje optimizacijo na androidu 5.0. Igra ima veliko napak
Čakam na posodobitev
Igral sem na tisoče interaktivnih iger z zgodbami. Bilo je najboljše v mojem življenju. Končal sem vse njegove veje, vendar ga tedne nisem mogel izbrisati. Razočaran sem, da nima novih različic😐
Ta igra je bila odlična, poskušam igrati na različne poti in še vedno poskušam najti pot do pravega konca... Trenutno sem obtičal na "delu kolutov" in vsakokrat preizkusim vse kode! Ampak ni delovalo...ne vem zakaj je morda prišlo do težave v tem delu zgodbe, če je tako, prosim popravite in prosim dodajte namig na ta del, da bo drugim uporabnikom nekoliko lažje, saj no, res mi je težko na tem delu...
1-2 - Pedagoška obzorja
Vau. Svoje beta preizkuševalce pregledate tako, da plačajo celotno ceno za igro, nato pa tudi cene narastejo. To je res sramotno. Zagotovil bom, da se bom izogibal vsemu drugemu, kar ustvariš, če je to tvoja ideja o zvestobi
no, zelo mi je bilo všeč, ampak pravzaprav se malo bojim, da je prevara ali kaj podobnega. prosim, če to preberete, mi povejte, da ni prevare in da me nihče ne bo poznal ali me bo našel po tej igri😣
Na vaš telefon prenese stvari, ki jih ne želite
Mislim, da je to najboljša zgodba-pustolovščina, ki sem jo igral PS: Igram nekaj iger, kot je ta. Tudi razvijalec se zdi prijazen
Prikolica za traktor John Deere
Najboljša igra vseh časov. Všeč mi je bila zgodba in kako realistična je bila.
News Tucano mszx