(Android/iOS) Bubble Pop Origin! Puzzle Game krāpšanās koda kļūdas punkti
Mar 6, 2022 0:43:48 GMT -5
Post by romawitchpercio on Mar 6, 2022 0:43:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda kļūdas punkti ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Spēle ātri reaģē, bumbiņas nonāk tur, kur tās ir mērķētas. Jautri un relaksējoši
Šī spēle ir ļoti aizraujoša, un to ir ļoti grūti nolikt!!!! man tas patīk!!!!
Lieliska spēle! Palielina roku, acu koordināciju. Arī tas ir daudz jautrības.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Hjernegymnastik szq
Pilnīgi nekas jauns pēdējos 600 līmeņos. Nekādu jaunu spēku, nekādu jaunu pastiprinātāju, vairs nekā īpaša jau gandrīz 6 mēnešus. Ļooooooti garlaicīgi un vispār nav nekā interesanta. Izstrādātāji ir nožēlojami pievīluši šo jauko spēli.
SPĒLE, KURU ES ESMU SPĒLĒJUMS, APSTĀJĀS.
Lieliska izklaide, līdz pazūd pirkums lietotnē.
Jau kādu laiku spēlēju šo spēli. Taču pēdējā laikā katru reizi, kad noklikšķinu uz monētām, lietotne tiek aizvērta. Ļoti nomākta 😕
Daudz reklāmu, taču par to noņemšanu man tika iekasēta tikai 1,99 USD. Kādu iemeslu dēļ šī spēle tika meklēta bez reklāmām, lai gan tā nebija taisnība. Tas ir līdzīgs tam, kāds man bija iepriekš, lai gan tagad grafika ir daudz labāka.
Vērtējums būtu augstāks, ja spēle neiesaldētu katru reizi, kad spēlē parādītos uznirstošais logs. Saņemiet tik daudz bumbiņu un saņemiet atlīdzību, lieliski! Taču, tiklīdz jūs aizverat šo ekrānu, spēle tiek iesaldēta, un tā ir jāizslēdz un jāatver, lai tā darbotos. Tas pats attiecas uz krūšu balvām. Pastāvīgā sasalšana lika man ātri zaudēt interesi. Līdz 46. līmenim man jau bija jāatpūšas spēle duci reižu.
Jautra laika viduklis. Bieža sastingšana uz minūti un reklāmas ar vairākiem atpakaļskaitīšanas ekrāniem, tāpēc es to instalēju kaitinoši.
Tas ir jautri un māca, kā labāk mērķēt
Battle Run and Gun Laga hpb
Es piešķirtu 5 zvaigznītes, bet pēc pievienojuma noskatīšanās tā turpina sasalst un saka, ka tiek ielādēts. Tas notiek apmēram 30% gadījumu. Esmu spiests aizvērt lietotni un atvērt to vēlreiz. Tad man jāskatās pievienošana no jauna.
Reklāmas ir kaitinošas. Cik maksā spēle? Es nekur nevaru atrast šīs spēles cenu?
Jautra, viegla spēle. Man patīk, ka mazliet ir line-uo ceļvedis. Šī spēle man atgādina "veco laiku" datorspēli ar nosaukumu "Snood", ko mana mamma un vecmāmiņa mīlēja deviņdesmito gadu beigās un 2000. gadu sākumā. Labi laiki.
Bija lieliski, un es vairs nevarēju izslēgt skaņu.
Bet... viens brīdinājums, kas zaudē divas zvaigznes. Jums, tāpat kā citām spēlēm, ir krājkasīte, kurā ir manas grūti nopelnītās monētas. Vai vēlaties, lai es maksāju, lai atvērtu nopelnītās monētas? Es parasti noņemu spēli par šo muļķību, bet esmu palicis. Lūdzu, apsveriet iespēju to noņemt. TY, ka izlasījāt manu ziņu.
Bija daudz jautrības, arī patīk izaicinošie līmeņi, pārejot uz augstākiem līmeņiem.
Es saņēmu atkarību no šīs spēles, izmantojot savu iPad. tik daudz, ka es izmantoju laiku 2, lai izveidotu "saglabāt savus datus", izmantojot savu Apple ID. lai gan es ne vienmēr izmantoju savu planšetdatoru, es vienmēr izmantoju savu Android tālruni, tāpēc es lejupielādēju šīs spēles Android versiju, muļķīgi domājot, ka kopš iestatīšanas “saglabāt savus datus” es paņēmu savu atrašanās vietu. NEPAREIZI! ES ZINU, ka “saglabāt savus datus” var veikt x platformās. Lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk, lai es šai lietotnei piešķirtu 5 zvaigznes, ko tā ir pelnījusi. Turklāt, ja es iegādāšos versiju “bez reklāmām”, vai tas darbosies tālrunī un planšetdatorā?
Ja jūs nespēlējat spēli, nozog ypur naudu. Ja jūs nespēlējat vienu dienu, tas prasīs visu ypur naudu. Es to krāju, lai nopirktu bumbas.
Laba spēle, lai pavadītu dažas minūtes, brauciens uz darbu, autobuss, pusdienu pārtraukums utt.
Daudzām reklāmām. Man nav problēmu ar reklāmu skatīšanos, bet to vienkārši ir daudz.
Neļauj saglabāt datus bez Facebook konta. Diemžēl Facebook ir ļauns, bezjēdzīgs un stulbs, tāpat kā tā veidotāji. Tomēr nav slikta spēle. Bet reklāmas ir garas, tāpēc laiks dzēst.
Dažas reklāmas, uz kurām šī lietotne aizved, netiks aizvērtas. Spēle beigusies. Google Play veikala reklāma to dara katru reizi.
Tikko to lejupielādēju, taču esmu spēlējis šāda veida spēles daudzas reizes. Man tas patiktu daudz vairāk, ja lietotnes poga tiktu parādīta manā sākuma ekrānā.
1248. līmenis — man patīk💗 spēlēt šo spēli, es to spēlēju gadiem ilgi. Pat iepriekšējā, kad viņi šim pievienoja vairāk līmeņu. Mana problēma ir tā, ka mans ekrāns ir iesaldēts un neļauj man spēlēt iepriekš ⭐1248⭐ līmenī paziņojumā “Līga beigusies”. Vai tas nozīmē, ka esmu pabeidzis spēli, vai arī pievienosit vairāk līmeņu? Es baidos atinstalēt, jo nevēlos zaudēt progresu. Mans tālrunis ir piezīme8.
Lieliska spēle, tikai tik daudz reklāmu, bet es to saprotu
Nezinu, ko izstrādātāji izdarīja, bet tas aizveras un restartējas gandrīz katrā spēlē. Agrāk to nedarīja. Notiek atinstalēšana
Sveiki, es saglabāju savu veco spēles līmeni Facebook, esmu ieguvis jaunu tālruni, bet nevaru izgūt vecos ierakstus.
Vienmēr trūkst burbuļu. Saprata, kāpēc.
Es spēlēju spēli Farm bubble, un pagājušajā naktī man bija 798 zvaigznes. Šorīt pieceļos, lai spēlētu pēc spēles, un man ir simts sešdesmit deviņi. Es nezinu, kas notika, bet jūs visus nomētāt ar akmeņiem. no manām zvaigznēm, un es esmu gandrīz nolēmis vienkārši izdzēst šo spēli, jo, ja jūs to darīsit un es kartīšu, lai iegūtu šīs zvaigznes, es NEGROSIES ar to samierināties, es izdzēsīšu spēli, tā sasalst, es domāju sasalst es varu tikt galā, bet joprojām zvaigznēs zinu, ka es kāršu, lai dabūtu tevi
Man nepatīk, ka tam ir tik daudz jaudas un ierobežotas kustības. Man vienkārši patīk ideja par klasisko burbuļu spēli, kurā jūs vienkārši izmetat burbuļus un, ja burbuļi sasniedz apakšu, jo jūs neveidojat sērkociņus, jūs zaudējat. Tomēr man patīk, ka tas sniedz jums vadošo līniju, lai uzzinātu precīzu palaižamā burbuļa trajektoriju. Arī estētika ir patiešām jauka: spīdīga, tīra un krāsaina.
Pārāk daudz reklāmu, bet bez maksas, tāpēc 2 zvaigznes 1 vietā
Man patīk spēle, bet es piešķiru tai 1 vērtējumu, jo tā man pastāvīgi atņem manas monētas un es tās pat neizmantoju.
Man patīk spēle, taču neesmu sajūsmā par jaunākajiem Facebook papildinājumiem. Tiešām varētu mazāk rūpēties par to, ka divi puiši uzliek grimu. E visiem? Mazie bērni spēlē šo spēli.
Tas ir jautri, bet reklāmu ir pārāk daudz
Spēle turpina sasalst, un man ir jāsāk no jauna
Tā būtu jautra spēle, ja es varētu turpināt no vietas, kur beidzu citā spēlē, bet nevaru to atrast
Ļoti patika šī spēle, līdz sākās kļūmes. Tas mani atspēko tā vietā, lai ļautu man vēl 3 izspēles vai pastiprinātāju. Pastiprinātāju saglabāšana no laika, kad spēle bija vieglāka, ir daudz palīdzējusi augstākos līmeņos. Izraidīšana ir nomākta.
Es patiešām izbaudīju šīs spēles prasmju līmeni. Esmu ļoti vīlies, ka man ir jāmaksā par krājkasīti, kas ir pilna ar zelta monētām. Šajā Covid un citu problēmu laikā man ir skumji, ka man tiek atgādināts, ka nauda ir tik īsa pieprasījuma. Ļoti vīlies
Jautra spēle. Bet jūs tik ļoti iztērējat naudu un pērkat savas lietas, lai spēlētu spēli, jūs nevarat spēlēt spēli. Es tiku līdz 55 posmiem, un jūsu krājkasīte neļauj man iegūt nopelnīto naudu. Un es nevaru nopirkt rīkus, kas man nepieciešami, lai spēlētu.
Man patīk, kā jūs varat izmantot leņķus, lai sasniegtu savu mērķi.
Jautri, atkarību izraisoši (tāpat kā vairums šo veidu), taču joprojām ar uznirstošām reklāmām (viņiem ir vajadzīga arī maize un sviests) Pārbaudiet to!