Post by romawitchpercio on Mar 6, 2022 0:40:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Is It Love? Ryan - lovestory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Is It Love? Ryan - lovestory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen állóképességet kódol ▞▞▞
▞▞▞ Is It Love? Ryan - lovestory 2022 version ▞▞▞
Szörnyű ez a játék! Az a tény, hogy minden alkalommal, amikor megérinti a következő beszélgetést, energiát használ fel, teljesen hülyeség. Eltávolítom ezt a szemetet, miután megtudtam, milyen gyorsan fogy el az energia. A játék készítőinek jegyzeteket kell készíteniük a Choices játékból (ami 110%-kal jobb)
Problémám volt a táblagépemmel, és vissza kellett állítani a gyári állapotot. Újratöltötte ezt a játékot, és a kezdeti liftes jelenet megváltozott. Újra és újra és újra megváltoztattam a döntéseimet, és nem tudom visszaszerezni a történteket. Változtattál a sztorin?
Ez unalmas. Túl sok pénzbe kerül. Nem szeretem ezt az unalmas, drága játékot. Nem tetszik.
Arra kényszeríti, hogy hirdetéseket nézzen anélkül, hogy energiát adna. Kifogytam az energiámból, és 12 órával később visszatértem játszani, és csak egy akcióra volt elég energiám.
Is It Love? Ryan - lovestory Simulacijske igre peov
Imádom ezt a történetet, annyira romantikus, de rohadtul utálom az energiát, mint pl.
Sony Xperia Z5. Nagyon jó csak ajánlani tudom
Nagyon szeretem a történetet! De az, ahogyan a pontrendszert használod, nagyon rossz, alig tudom elolvasni a történetet!
Is It Love? Ryan - lovestory સિમ્યુલેશન nep
Is It Love? Ryan - lovestory સિમ્યુલેશન nep
Nagyon szeretem ezt a játékot
Jó a játek meg minden de sokat kell várni ez energiáért.😐
A történet nagyon jó. De az a tény, hogy 24 órát kell várnia, hogy ingyen lejátszhassa, csak... mindegy. Csak eltávolítom az alkalmazást. Már csak az energiákra pazaroltam a pénzt, és még mindig nem tudtam befejezni a 2 fejezetet sem. Túl drága, és a jelenetek túl sok energiát igényeltek.
Nekem nagyon bejön ez a játék!!!❤
Galaxy sky shooting Arkaadmängud darx
Keves az energia es igazabol nem az en donteseimen mulik. Hanem abból valaszthatok amit kidob a jatek ...de azert nem rossz
A legrosszabb! NAP csak 5 percet játszhatsz! A sztori pedig teljesen elragadt. Jobb, ha beszerezed az Episode-t vagy más romantikus típusú játékokat.
Jó játék, de borzasztó sokat kell várni az energiára, amivel lehet játszani egy pár mondatot naponta....
Imádom azokat a játékokat, amiket ti csináltok, de ez most folyamatosan frissítést kér tőlem, hogy folytathassam a játékot, ami nem jelenik meg nekem az alkalmazásboltomban, és emiatt nem tudok vele játszani, és ez pokolian feldühít !
Extra fejezetek fizetések!
Szeretném magasabbra értékelni, de az energiaegyensúly borzasztó. 300 1 nap alatt, 10 energia csaponként, és néhány csap csak annyit tesz, hogy "..." és nem, nem túlzok.
Mi tetszik tanto
Elég jó
kevés a napi 300 pont, de tetszik a játék
Nem játszható nincs energia sar
Igazán szép játék lenne, de mindent elrontasz fizetéseddel, nem tudjuk játszani a titkot, mert meg kell fizetni a bénát, de már csak annyit keresel, hogy plusz energiát fizetsz. Mondhatnánk, hogy megölöd a szórakoztató részeket
Azt javaslom, hogy gondoljon valami másra az energia helyettesítésére. Az energia felhasználása szívás. Aggódnia kell más játékosok visszajelzései/értékelései miatt is. Fogadok, hogy ugyanazt mondták. Összességében a sztori rendben van. Néhány dolgot azonban mielőbb javítani kell. Kösz
Tetszik
Úgy tűnik, az adott energia nem elég, és még mindig nem elég, még akkor sem, ha megtekinti a hirdetéseket, és több energiáért játssza a minijátékot, amely már nem is játszható. kár, hogy jónak tűnik a történet. több energiáért kell fizetni.
Amit kifejezetten utálok, az az, hogy az energia olyan gyorsan elmegy! Nem tudom, hogy más is tapasztalt-e ilyet, de nemrég kaptam hirdetéseket más játékok készítőihez, de az X gomb nem működik, mindent megpróbáltam, hogy megszabaduljak tőle, de még mindig felbukkan. Lehet, hogy hiba, de nagyon bosszantó!
Is It Love? Ryan - lovestory Simulacijske igre peov
Imádom a történetet, csak... Tényleg egy egész napot kell várnunk, hogy megkapjuk a 300 kreditet, amit meg tudnál szerezni, hogy körülbelül 3 óra múlva újra megkaphassuk? Nem baj, ha ez nem történik meg, ez csak egy javaslat volt. Imádom ezt, mert elkezdem olvasni Darylt, és eddig nagyon jó
Ich liebe diese story!!!
Kicsit lassú, de érdekes történet
Jó a történet, de nagyon lassan lehet vele haladni, ha nem fizetsz. Nem játszottam végig, meguntam az egészet..
Imádom
Fizetni kell az energiáért? Fúj te.....Felháborító....
Nem jooo xar
Imádom!!!!!!