Post by romawitchpercio on Mar 6, 2022 0:34:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Temple Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Temple Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą skaičių primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Temple Run 2022 version ▞▞▞
Turite padaryti, kad vaikams būtų smagu, tai nuobodu plzzz😫
Pan patiko sis zaidimas
normalus
Šį žaidimą mėgau nuo 3 ar 4 metų ir ką tik prieš porą mėnesių iš naujo atsisiunčiau jį į savo telefoną. Labai smagu žaisti 8 valandų trukmės kelionėse automobiliu.
Nu tikrai geras game.
Uzkabinantis
Kai nera ka veiki tinka
Temple Run Arkádové mit
Žaidimas yra labai įdomus... ir sukeliantis priklausomybę... kartais jis sustabdo mane nuo kitų dalykų ir aš pajuntu, kad žaidžiu... vaistai iki nuobodulio
Programėlė gera, bet joje daug skelbimų. Po kiekvieno žaidimo bus 2 arba 3 skelbimai. Kartais negalime praleisti ir 2 ar 3 skelbimų. Turime tiek ilgai laukti.
Žaidžiu šį žaidimą nuo pat paleidimo ir visada laikiau jį svarbiu atsisiuntimu po kiekvieno telefono atnaujinimo visus metus. Pastaraisiais metais pradėjau nuo jo nukrypti dėl suderinamumo su naujesnėmis telefonų sistemomis problemų, tačiau neseniai atliktas atnaujinimas ištaisė visa tai ir tikrai rekomenduoju visiems, ieškantiems minimalistinių mobiliųjų žaidimų klasikos. Dėkojame „Imangi Studios“, kad toliau palaikote ir atnaujinate programą!
Kiekvieną kartą, kai pamečiau, buvo skelbimas ir net jei nenorėtumėte tęsti ar bandyti dar kartą, vis tiek būtų rodomas per daug skelbimų!
Temple Run Arkádové mit
2020 m. vasario 12 d. – nuostabus žaidimas. man tai patinka. 😙 Stebėkite 2021 m. vasario 23 d. – buvo sunkūs metai, bet tai sugrąžino mano sveiką protą / viltį. Groju jį kasdien be perstojo mušdamas rekordą po įrašo 🥲
labai geras zaidimas
Įdomus nuostabus
Temple Run Arcade ufdg
Moonlight Lovers: Raphael - Dating Sim / Vampire Rollimängud sxpq
Žaidimas vos žaidžiamas. Ne dėl žaidimo, o dėl kvailų, erzinančių reklamų kiekviename žingsnyje. Baigė jį pašalinti.
Temple Run Arcade ufdg
Geras žaidimas
Žaidimo koncepcija yra smagi. Kalbant apie reklamą, tai visiškas pokštas. Praradus (kaip antrą šansą) paprašoma žiūrėti reklamą, nesuteikia jokio realaus pasirinkimo, nes jei atsisakote, PO atsitiktinio skelbimo peržiūros grįžtate į ekraną. Jūs juokaujate su mumis, vaikinai? Sumažinkite skelbimų, kuriuos PRIVERČIATE žiūrėti savo vartotojus, skaičių ir galbūt padidinsite savo pajamas tuo, kad tai darydami pritrauksite daugiau vartotojų.
Seniau nebebuvo smagu, žaidimas taip nevaldomai vėluoja nuo visų atnaujinimų, kad prireikia maždaug 10 paleidimų, kol žaidimas „įšyla“, o braukimai akimirksniu užregistruoja btw, kai žaidžiau su samsung note 9, jokio pasiteisinimo dėl šio juokingo atsilikimo. turėtų būti neprisijungęs žaidimas.
Ne kelio ir charakterio atnaujinimas
Žaidimas buvo geras, bet deimantai turi ne šį svarbų, o Ozone fry's Temple Run Hawa Temple Run
Genialus žaidimas
Kai atsisakote žiūrėti skelbimą, kad tęstumėte savo dabartinę seriją, jis vis tiek jums rodomas prieš grįžtant į pagrindinį ekraną. Šis žaidimas anksčiau buvo įdomus, bet jie pakeitė reklamos modelį.
Man tai patinka, tai nemokama ir jūs galite išmokti šokinėti ir išmokti greitai bėgti ir slysti, nusipirkti ir pakeisti savo charakterį bei mesti iššūkį draugams
Aš tikrai myliu šį žaidimą. Tiesiog manau, kad yra tiek daug ko Bėgti.. Manau, kad tos beždžionės yra tiesiog juokingos.. O bėgti yra dar sudėtingiau.. Yra daug bėgimo ir šokinėjimo, slydimo. Koks sudėtingas žaidimas..
Yra per daug skelbimų, todėl tai nėra smagu. Kiekvieną kartą, kai mirštate, žaidimas yra įdomus.
Daug skelbimų, tik šiukšlių programėlė
Šis žaidimas yra puikus, bet jame yra daug skelbimų ir nulaužtų mobilųjį telefoną, todėl skirčiau jam tik 2 🌟
Nu kai neturi ką veikti geras geimas..
Geras žaidimas yra šventyklos bėgimas
Pertraukiamas pirštų braukimų atpažinimas nuo pat pradžių. Pakankamai varginantis. Dabar po atnaujinimo galite žiūrėti skelbimą tarp kiekvieno turo. Pašalinta.
Tai vis dar senas žaidimas, kurį prisimenu, bet skelbimai tapo nevaldomi. Neverta žaisti, jei, kad ir ką pasirinkčiau, turiu žiūrėti reklamą. Ištrynimas.
Šis bėgimo žaidimo šventyklos bėgimas yra labai lengvas ir paprastas žaidimas, žaidžiantis taip pat gerą žaidimą