Post by nomohusezam on Mar 4, 2022 11:52:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile üreteci tüm ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare2:Payback 2022 version ▞▞▞
izun suruyo indirmesi çok berbat berbat
Ben bir OG oyuncusuyum, 2015'te oynadım ve oyun harikaydı! Ama sonra 2019'da ve geçmişe döndüğümde, EA bu oyunu satın almış gibi görünüyor.
İndirdim oynayamıyorum çünkü indirilecek kaynak diyor
Muhteşem bir ikinci oyun keşke 3. lol yapsalardı
her açtığımda oyunu boş bırakıyor
daha hızlı indirebilirmisin
Bu oyunun bağımlısıyım, harika grafikler ama bir sonraki güncellemede lütfen atlat düğmesini ekleyin ve ateş düğmesine bastığımda nişan alma kendi kendine hareket ediyor
Uzaylı istilasını sevdim ve şimdi geri ödeme zamanı! Her ne kadar çok oyunculuyla ilgili bir sorunum olsa da, çok fazla gecikme oluyor. ÇOK FAZLA.
Grafikler berbat zindan açlık eskisine benzesr daha iyi olurmuuss
A Kiss from Death: Anime Otome Virtual Boyfriend Eventyr fttd
Oyunlar harika tamam. Onu seviyorum ..ama tek oyunculuda duraklamanın ve menünün açıldığı bir sorun yaşıyorum. Ama uzaylılar bir veya 2 dakika sonra hareket etmeye devam ediyor. Bazen duraklatmak onları hiç etkilemez!!!DÜZELT LÜTFEN. Singleplayer'da.
Star Warfare2:Payback Arkade jngg
Oyun beni dolandırıyor mitrilimi ver şimdi eğer u lütfen pls oyundan svan aldım mitril'i ver ya da paramı geri ver
İyi ekipman satın almak için mücevherleriniz yoksa 4. seviyenin patronu çok zordur
İyi Oyun ve ekleyin, atlayabilirsiniz plz kontrolleri 4 yıldızla derecelendirdim, bunun için
3 boyutlu kule savunması. yuhalama
Bi.?
4 yildiz cunku guzel silahli
en zevkli oyun bu oyunu sakın indirme yoksa bağımlılık yaparsın😂
Bu oyun harika bir oyun bence herkes oynayanlı
oyundan çıkamadım
Star Warfare2:Payback እንቅስቃሴ ያለባቸው bnpt
Valla arkadaşlar oyunu eskiden oynuodum baya zevkliydi tekrar indircem
Star Warfare2:Payback Arked xgj
Kimse çok oyunculu modu kolayca oynayamaz, bu kötü sorunu çözmek için hesapta şarkı söylemek için google play hizmeti ekleyin.
Evet hayir yazilari gozukmuyor
Android için Star Warfare2:Payback (MOD, Gold/Mithril) 1.24 ...
Her şey çok pahali ben olsam sevineceğim haaa şujuda söyleyeceğim her şeyle ilgili
Zayıf oyun Freyr bana 6600 mithrilimi bile vermedi bedelini ödedim 30$ dolandırıldım bu oyun çöplüğü
Sadece performansla bile ilk görevi yükleyemiyorum
Star Warfare2:Payback Arcade vjo
Star Warfare2:Payback آرکید poz
bir seviyeye ulaştıktan sonra tekrar baştan başlıyorum ve silahlarımı ve diğer şeyleri alamıyorum, elde etmek için çok çalıştığım her şeyi kaybettim
Mükemmel oyun. Süper Grafikler. Tek sorun, hesaplarınızdan çıkış yapıp baştan başlayamamanızdır.
çok çok iyi
Ama 2 harita 8.bolumu gecemioyorum iki vuruşsta oluyorum lutfen yardım edin
Bu harika, tıpkı ilk oyun gibi ve hatta ilk oyunun HD versiyonu gibi! Bunu diğer cihazlarda da oynuyorum. Ayrıca, Star Warfare oyunlarının bu yeni baskısının çıkmasından da memnunum ve bence sizler bu yenisini yapıp eskisi yerine yeni silahlar ve şeyler koymanız harika, çünkü bu daha iyi olurdu. orijinali mahvetti. Ama basit bir deyişle, bu oyun mükemmel ve herkes gibi, bence (yine) harika! 😄
Payback 2 APK - Android Freeware