Post by nomohusezam on Mar 4, 2022 11:40:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Time Travel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Time Travel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ جواهرات نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Time Travel 2022 version ▞▞▞
👍🏻
واقعا این بازی عالیه
همیشه به بازی آنلاین نیاز دارد تا تبلیغات را به شما نشان دهد، اما بازی سرگرم کننده است
من عاشق این بازی هستم. این بسیار سرگرم کننده و خروجی است. آنقدر خوب است که نمی توانید بازی را متوقف کنید.
خیلی خوبه من دوست دارم چون تبلیغات خیلی کمتری هست و سطح یکی یکی افزایش پیدا میکنه
زیباست!! 😍
تبلیغات خیلی زیاد است من قبلا اینو بدون تبلیغات بازی میکردم.😑😑😑
تبلیغات بیش از حد زیادی وجود دارد که آزاردهنده است.
سلام تشکر از سازینده این بازی لطفا ابگیریت جدید این بازی رو بیارید تشکر 😍😍😍
کاش اینقدر اضافه نمی شد
به طور کلی یک بازی 5 ستاره خواهد بود، اما مقدار و طول تبلیغات (ویدئوی طولانی بعد از / قبل از هر سطح بازی) باعث می شود که شما به طور جدی زمان بیشتری را نسبت به خود بازی صرف تبلیغات کنید. حذف تبلیغات نیاز به اشتراک ماهانه دارد.
این یک بازی خوب است من آن را دوست دارم این بازی بسیار زیبا است و من آن را بسیار دوست دارم و از این بازی بسیار لذت می برم و من هم از آن لذت می برم بنابراین پیشنهاد می کنم فقط بازی کنید فقط بازی کنید و لذت ببرید
تبلیغات 30 تا 60 ثانیه ای بعد از هر بازی کوتاه.. جالب نیست، وقتی شما زمان زیادی را با تبلیغات تلف می کنید.
Cut the Rope: Time Travel Réflexion huv
این بازی بسیار خنده دار و همچنین فوق العاده است
این یک بازی خوب است buuuuut ... تبلیغات غیر قابل تحمل هستند! تا زمانی که تبلیغات کمتری وجود نداشته باشد، این بازی را بازی نمی کنم! اما غیر از این، خیلی خوب است
این بازی سرگرم کننده است اما نمی توانید بدون دیدن تبلیغات آن را بازی کنید
در همه مسابقات تبلیغات آمده است
این بازی بدترین تبلیغات غیر واقعی است شما هر 5 ثانیه یک تبلیغ دریافت می کنید سپس آنها نمی خواهند ببندند و من را در پلی استور بگذارند و وقتی بازی را انجام می دهید خیلی خسته کننده و آسان است من این بررسی را نوشتم و آن را حذف کردم بلافاصله بعد از آنقدر فضای ذخیرهسازی را اشغال میکند که ارزش وقت و انرژی را ندارد، زیرا این بدترین است.
اضافه می کند!!! من بازی کردهام و همیشه یک چیز وجود دارد که از اضافه کردن آن متنفرم، اما چیز دیگری خوب است
بازی عالی!! اما آیا می توانید تبلیغات را به صورت رایگان غیرفعال کنید؟ بنابراین می توانم حتی اگر آفلاین باشم بازی کنم
من این را در دستگاه دیگری داشتم و از اینکه دیگر پشتیبانی نمی شود ناراحت بودم. من بسیار خوشحالم که آن را روی این دستگاه دارم.
این بازی واقعا خلاقانه است اما تبلیغات منزجر کننده است..این یک بازی آنلاین است.. اگر به تبلیغات اهمیت نمی دهید...tgen بازی فوق العاده ای است. لطفا دانلود کنید
Cut the Rope: Time Travel Puzzle gsja
خیلی بازی خوبیه برای گذر زمان!!!..!!اما تبلیغات زیاد که دوست ندارم.
من عاشق بازی هستم، اما آیا می توانید سطح آینده دور را به طور رسمی بدون خیره شدن در تمام سطوح باز کنید و جهان موازی را با سه نگاه خیره به تمام سطوح دیگر باز کنید لطفا
بازی شگفت انگیز! کاملاً عاشق مهارت های حل مسئله که برای تکمیل هر مجموعه از سطوح لازم است، هستم!😍
من به بازی 5 ستاره می دادم اما بازی صبر من را آزمایش می کند. اگر میخواهید یک سطح را دوباره امتحان کنید، میتوانید یک افزوده را مشاهده کنید که دوباره 30 ثانیه درام است. بازی واقعاً هنوز تغییر کرده است زیرا سطوح جالبی وجود دارد و شما نکات و قدرتهای تلهکنزی پس از Evey 20 ستاره دریافت میکنید، بنابراین کلاه از آن برمیدارید، اما تنها بزرگترین مشکل اضافه کردن است. لطفاً کاری برای این کار انجام دهید و این افزودنی برای برخی از بازی های تست هوش وجود دارد که همیشه به شما می گوید آن را دانلود کنید و هرگز تا 3-4 دقیقه تمام نمی شود.
Cut the Rope: Time Travel Jumboq zsw
این بازی بسیار رضایت بخش است
این یک بازی با تبلیغات نیست. این تبلیغات با زمانی است که به ما امکان می دهد بازی کنیم. این احمقانه و آزاردهنده است.
خرا گاو با این بازی
این یکی از جالب ترین بازی های برش طناب است که تا کنون ساخته شده است. نحوه ملاقات UmNum با فردی متفاوت با قدرت های جدید در هر فصل بسیار جالب است.
Cut the Rope: Time Travel Bulmaca adq
عالی حتما نصب کنید
این یه جورایی آموزشیه و 🤬 تبلیغات
بدترین بازی دنیاست
بازی خیلی خوبیه
تبلیغات بسیار زیاد و در کل بسیار خسته کننده است
/..،
بازی خوبی بود اما با گذشت زمان خسته کننده شد
Cut the Rope: Time Travel Puzzle jlev
فوق العادست
خیلی بازی خوبیه من عاشقشم
Lep's World Arcade saee
بیش از حد اضافه می کند
هنگامی که بازی را دریافت کردید، آسان است تا زمانی که ypu reaxh سطح 5 سخت تر می شود و شما راهی برای کشف پازل ها ایجاد می کنید و توانایی پازل خود را افزایش می دهید.
احمق های متحجر...من قبلاً عاشق این بازی بودم و اکنون با تبلیغات وحشتناک بمباران شده است... مدام در هر سطحی ظاهر می شود و اکنون برای متوقف کردن آنها پول می خواهد... بازی باید سرگرم کننده باشد اما آنقدر آزاردهنده شد که بازی من را مختل کرد هربار که یک تبلیغ ظاهر می شود، شتاب بیشتری دارد... این حتی لیاقت یک ستاره را هم ندارد... خیلی خیلی خیلی ناامید...
من عاشق بازی هستم، اما هنوز تبلیغات وجود دارد و هر بار که یکی را شکست می دهید، سطوح سخت تر می شود.
🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤬🤬🤬🤬🤬🤬 سلام بچه ها خوبین نصب نمیشه
خوبه....اما تبلیغات زیاده...👌🏻👌🏻🙃🙃🙂