Post by nomohusezam on Mar 4, 2022 11:31:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tower - Idle Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi daudz naudas ▞▞▞
▞▞▞ The Tower - Idle Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Atvieglo monētu kolekcionēšanu. Un ātrāk. Omg, es pavadīju daudz laika un nekustējos uz priekšu. Paldies
Tas nekas. Ļoti nekonsekventa ir mana galvenā problēma. Jūs varat nomirt 40. vai 4. vilnī, pat ja iegādājaties tos pašus uzlabojumus, ko parasti darāt. Lietas vienkārši šķiet ļoti nekonsekventas, līdz es pat nezinu, kā darbojas ienaidnieka postījumi. Mani notriec viens un zaudēju vienu veselību, un tad mani sit cits tas pats ienaidnieks, un es zaudēju lielāko daļu savas veselības. Tas ir ļoti dīvaini, dīvaini, nekonsekventi, un es vēlos, lai tas strādātu nedaudz labāk un varbūt ātrāk nekā tagad.
Tas ir labi, taču ir nepieciešamas dažas izmaiņas. Daži skrējieni var ilgt pat 12 stundas, un tie darbojas tikai tad, kad spēle ir aktīva. Padariet to par dīkstāves spēli un ļaujiet tai darboties fonā. Man nav visa pasaules laika, lai aktīvi vērotu, kā tas darbojas. Arī turnīru balvas ir zemas, un turnīri atrodas pārāk tālu viens no otra. Apgrūtina atlīdzības izmantošanu jauninājumiem.
The Tower - Idle Tower Defense Simulation asx
The Tower - Idle Tower Defense Симулације vyuz
Joprojām ir diezgan spēles sākumā, taču līdz šim tas ir patiešām labs, izaicinošs TD. Man patīk unikālais pavērsiens, ko viņi ir paveikuši ar spēli. Citās torņu aizsardzības spēlēs vēl neesmu redzējis. Tā ir lieliska spēle tiem, kam patīk torņu aizsardzības spēles un kas vēlas kaut ko jaunu, izaicinošu un jautru!!!!!!!! Ceru tas palīdzēs!!!
The Tower - Idle Tower Defense Simülasyon lavw
Lielisks spēles dizains. Ar nepacietību gaidu, kādi atjauninājumi tiks publicēti. Piešķirtu 5 zvaigznes, JA būtu reāli skaņas efekti, nevis tikai mūzika.
Man pēdējo dienu laikā my.game ir ticis izdzēsts bez iemesla. VISI pastāvīgie jauninājumi ir pazuduši. Kā izstrādātāji to var labot?
Lieliska spēle! Daži jauninājumi ir ievērojami labāki nekā citi — nav skaidrs, vai tā ir līdzsvarošanas problēma vai vienkārši paredzēta. Pat reklāmas — visas nav obligātas — noteikti ir tā vērtas.
Man patīk šīs spēles koncepcija, taču rakstīšanas laikā attīstība ir ļoti lēna un rupja. Kad es sāku spēlēt, es tik tikko paspēju sasniegt 10 vilni. Pēc piecām spēles stundām es varu sasniegt tikai 30 vilni. Pastāvīgai torņa uzlabošanai nepieciešamais monētu skaits ir pārāk liels, lai dažos gadījumos torņa statusu palielinātu tikai par 1%.Piekrītu, ka šī ir jautra spēle. Tas var būt labāks pēc vairākām stundām, kas tiek ieguldītas torņa modernizācijā. Bet par jauninājumu cenu atdevei vajadzētu būt izdevīgākai. Tikai cita lieta ir tā, ka šī nav gluži tāda pati kā citas dīkstāves spēles. Jūs nevarat aizbraukt un atgriezties, lai iegūtu lielākus ienākumus. Vienīgie saņemtie ienākumi ir spēlē, vienlaikus pievēršot uzmanību tam. Neatstājot to dīkstāvē. Nosaukums ir maldinošs
Iztērēju naudu šai spēlei, lai atbrīvotos no reklāmām, un es dodos spēlēt pēc dienas, kad spēlei nepieskāros, un mans progress ir pagājis, mans konts nav pieteicies, un, kad es atgriezīšos savā kontā, tas parāda, ka es nenopirku sludinājumu bloku un joprojām nav progresa?? Kas notika un kā jūs to labojat, šī spēle patiešām patika :/
Labojiet savu reklāmu serveri. Rediģēt: gribēju piebilst, ka spēles ātruma uzlabošanas procesā no 4.0 uz 4.5, kas aizņēma vairāk nekā 12 dienas, man pilnībā zuda interese par spēli.
Spēle ir ļoti interesanta un lieliska, taču tā progresē tik sāpīgi lēni, un tāpēc man bieži ir garlaicīgi, un, lai paātrinātu šīs spēles progresu, jums būs jāmaksā diezgan daudz naudas, līdz pat 20 līdz 30 dolāriem, kas, manuprāt, ir absurdi, it īpaši mobilajām spēlēm
Tā ir lieliska spēle. Man šķiet, ka tas saglabātu lielāku interesi, ja jūs varētu panākt, lai monētas tiktu ātrāk atjauninātas.
Šī ir ļoti forša spēle, un tā ir lieliska, reklāmas ir īsas — 5 sekundes, un tas rada vairāk spēļu prieka, un man ļoti patīk šajā spēlē, jo jūs varat nopelnīt visu, viena no labākajām spēlēm, ko esmu spēlējis, paldies, labi pavadiet laiku. droši esi vesels
Forša spēles fona mūzika ir jauka... bet man ir bijušas dažas problēmas: kad pabeidzu raundu vai saskaņoju, kā jūs to saucat, es nesaņemu NEVIENU no savām monētām, tā nav summa, ko varat iegūt, noskatoties videoklipu. burtiski trūkst visas 600 iegūtās monētas, kas pēc spēles neparādītos. Tas notika divas vai trīs reizes, tāpēc tas nozīmē, ka tas nav tik liels darījums, tikai kaitinoši.
Nejauši izdzēsa lietotni. Ielādēju manu domājamo mākoņu saglabāšanu un zaudēju stundas pēc stundām progresa. Un nekas, kas man palīdzētu to atgūt
Nav dīkstāves spēle, un progresēšana ir sāpīgi lēna, ja vien nemaksājat naudu.
The Tower - Idle Tower Defense จำลองสถานการณ์ ywkh
Lielākoties tā ir ideāla torņa kopija, bet mērogošana/ātrums ir tik tālu aizvilkts, ka tas ir sāpīgi lēns. Progresē 1 vai divus viļņus pēc pirmā lēciena. Un tad viņi vienkārši pievienoja maksas saturu, jo jums ir nepieciešami dārgakmeņi, kurus varat iegūt nelielos daudzumos spēlējot, bet ne tik daudz, lai neatpaliktu. Tātad ehh. 3* Laikam. Varbūt vairāk kā 2.
Fancy Pants Adventures Spillehall xzc
Labi izstrādāts lietotāja interfeiss, taču būtībā jauka spēle, kas nav laika vērta.
Man patīk šī izstrādātāja radītās spēles. Šis patiešām balstās uz viņa vecākiem darbiem. Lai gan spēle ir grafiski vienkārša, tās dziļums ir daudz lielāks, nekā šķiet pirmajā brīdī.
The Tower - Idle Tower Defense Simulation xmb
Viņi atiestata savu saglabāšanas failu, izmantojot jūsu mākoni. Būtībā tas ir tikai atkritumu gabals, ja maksājat viņiem par reklāmām tikai tāpēc, lai tie tiktu izdzēsti.
Laba spēle, bet progress ir pārāk lēns. Es domāju, ka 2. līmeņa atbloķēšana paātrinās darbu, taču tas tikai krasi palielina grūtības, nepalielinot atlīdzību. Man ļoti gribas, lai spēle patiktu... ir tikai tik daudz reižu, kad varu atkal un atkal sēdēt cauri 100 viļņiem, lai smeltu nenozīmīgus ieguvumus.
Man patīk šī spēle. Tātad, kāpēc 2 zvaigžņu vērtējums? Jo esmu tādā brīdī, kad man nav ko uzlabot, izņemot laboratorijas lietas, un pat pie spēles ātruma x5 turnīra pabeigšana aizņem apmēram divas stundas. Es nevaru divas stundas nosēdēt pie sava tālruņa un skatīties, kā uz kvadrātiem tiek šauts ar punktiem. Jaunās raķešu lietas ir briesmīgas, nekas netiek pietiekami tuvu, lai ar tām trāpītu. Vai nu paātriniet spēli āāāāāājā vai padariet līmeņus arvien grūtākus un daudz ātrāk. Nevienam tam nav laika.
Minimālisma torņu aizsardzība, taču tā nav īsti "dīkstāves" spēle, jo jūs neko nepelnat, kamēr aktīvi nespēlējat. Vienīgā problēma, kas man ir bijusi, ir tā, ka dažreiz, kad jums ir tieši tik daudz, cik nepieciešams jauninājuma iegādei, tas jums neļaus. Tas notiek gan spēlē, gan pērkot pastāvīgus uzlabojumus. Pretējā gadījumā šī ir patīkama spēle, un vienīgā reize, kad redzat reklāmas, ir tad, kad izvēlaties iegūt dimantus.
Potenciāls, nevis dīkstāves spēle. Jauninājumi neko nedod, salīdzinot ar to cenu. Pēc stundas es neesmu tālāk par pirmajām 10 minūtēm, un es īsti neredzu, ka drīzumā notiktu turpmāks progress.
Pagaidām patīk spēle. Es tikai domāju, ka monētu cenas ir nedaudz par augstu
Tā ir lieliska spēles koncepcija, taču es nevēlos tērēt vairāk par 3 dienām, lai tikai iegūtu 23 bojājumus pirms pirmā jauninājuma iegādes. Tas ir smieklīgi.
Šorīt atvēru spēli, un tagad tā neielādēs nevienu no maniem saglabājumiem no mākoņa. Es nemaksāšu vēlreiz, lai saņemtu visus bonusus, kas man bija. Tika atinstalēta, līdz šī problēma ir novērsta.
Šī spēle ir lielisks laika slepkava. Ikreiz, kad man datorā kaut kas jāgaida, es aktivizēju šo spēli. Sākums ir nedaudz lēns, taču šai spēlei ir daudz ko piedāvāt. Man patīk tas, ka šī ir viena no vienīgajām mobilajām spēlēm, kas ik pēc 2 sekundēm neliek jums sejā reklāmas. Visapkārt lieliska spēle. Ieteiktu vēlreiz.
Tā kā esmu spēlējis daudz vairāk un pat iztērējis nedaudz naudas, ir pienācis laiks atjaunināt savu pārskatu. Temps sāk sabojāties. Tas kļūst pārāk nogurdinoši, lai panāktu progresu. Jūs veiksiet desmitiem skrējienu, neredzot nekādus reālus uzlabojumus. Varat arī tikt apgriezti simtiem līmeņu pirms progresa nejaušas veiksmes dēļ. Kases veikals ir nepieklājīgi dārgs. AAA mmorpg dārgi un sliktāk. Ir nepieciešams pārāk ilgs laiks, lai sasniegtu progresēšanas stadiju. p2w. Bija potenciāls, bet pārāk garlaicīgs.
Neinteresē mobilās spēles, bet tas patīk.Ļoti spēlējams un var izvēlēties reklāmas, taču tās nav jūsu ceļā vai spēles beigās.
Man personīgi šī spēle šķiet aizraujoša, esmu spēlējis daudzus torņu aizsardzības gēnus, bet nekad neesmu spēlējis torņu uzbrukuma spēli, man patīk koncepcija, formāts, prasmes un spēja palielināt spēku un uzlaboties dažādos veidos. Vienīgās problēmas, kas man ir, ir šādas: 1. Šķiet, ka ienaidnieku skaits ir pieaudzis kaut kur tuvu 40, un neatkarīgi no tā, cik daudz es koncentrējos uz spēku, vairāku šāvienu vai uzbrukuma ātrumu. 2. Laboratorijā cenas ir ārpus kontroles. 3. Dārgakmeņu iegūšana prasa daudz