Post by nomohusezam on Mar 4, 2022 11:15:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Countryball Potato Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Countryball Potato Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами безкрайни жетони ▞▞▞
▞▞▞ Countryball Potato Mayhem 2022 version ▞▞▞
Обичам кънтри топчета!!!!! Но къде е режимът на Campigan и Kazsicstan, Singapore, Reichtangle, Isreal и Nepal трябва да имат собствена форма. Радвам се, че играя, просто променете тези части, моля (къде е косово)
Игра супер пристрастяваща е забавна!
Къде е Саудитска Арабия? И защо има бял фон
Тази игра е добра, но сървърът няма играчи.
Иска ми се повече игри да са такива..
Обичайте тази игра! Единственият проблем е, че ако купувате картофи, това е проблемно, казва, че няма интернет дори и аз! но обичам 😀 играта! До скоро!
Страхотна игра за убиване на време и изучаване на страните по света, но в момента има проблем с режима на викторина, който трябва да бъде отстранен. Нищо не се случва, когато вляза в режим на тест и натисна зеления бутон за стартиране. В крайна сметка останах в стартовото меню с картофа на играта шоу и нямам начин да напусна, освен да затворя приложението напълно.
дойде от 9gag. Харесвам тази игра, би било страхотно, ако можете да накарате топката да се върти, когато бъде ударена, или да имате кратка история, когато преминете на следващото ниво. единственият проблем, с който се сблъсквам в играта, е, че кънтри топката винаги отскача в средата, което не ми позволява да напредвам за abit.
Countryball Potato Mayhem Aksi xnxf
Съжалявам да дам само две звезди. Но сватовството наистина е много бавно. Моля, поправете го възможно най-скоро.
това е толкова страхотно >w<!!!
Можете ли да го поставите по азбучен ред?
Това е страхотно приложение, наистина обичам да го играя, добра работа
Хубава игра, не съм, между другото, направих превода на холандски
Обичам го! Има по-добра графика, нещо персонализирано и викторини.♡♡♡♡♡
Изтеглих, като видях неговата оценка, но сега се радвам, че изтеглих това. Това е добра игра.
Много хубава игра, тази игра е НЕВЕРОЯТНИ 5 звезди за мен!
Като фен на кънтри топки, казвам, че тази игра е невероятна
Бих казал, че тази игра е страхотна, но някои държави не могат да се използват в раздела за мемове като Перу, също така играта с викторина трябва да се актуализира, трябва да има нова секция, където можете да познаете формата на страната, но това е само моето мнение
Хубава игра, наистина олекна моя сеул
Страхотна игра, но не харесват мини играта flappy bird, но това е много страхотна игра, препоръчвам да инсталирате тази игра
Това е твърде лесно за мен за офлайн играта и за онлайн играта не знам, защото няма играч онлайн в тази игра
КОГАТО СЕ ОПИТВАМ ДА ИЗГРАЯ ИГРАТА, ПИШЕ ,Countryballs potato mayhem спря да работи, МОЛЯ, КРЕПЕТЕ ТОВА, откакто започнах да играя
Не можете да играете мултиплейър? Опитах всеки един регион без играчи Само аз... ЗАЩО
Първо през 2019 г., аз играх тази игра, сега днес не мога да я играя няколко пъти се казваше, че "countryballs potato mayhem е спрял" сега не мога да играя играта моля, поправете грешката, пропуснах най-новата актуализация
Тоооооооооооооооооо, толкова забавно! Харесва ми! Също така това ми е 2-ри път да играя това също благодаря за играта чаоееее!
Трябва да добавите още знамена като руската империя, но все пак е страхотна игра, но трябва да добавите място за битка
Countryball Potato Mayhem 액션 eca
Countryball Potato Mayhem Akcija kujy
Изгубих всичките си страни
Смешно е, но просто полски футбол
3 звезди, защото малко става скучно за известно време, така че можете ли да го актуализирате? Но като цяло имах много хубави спомени там, затова 3 звезди.
Countryball Potato Mayhem Екшън iee
Симулатор на Латвия?
Благодаря, че ми каза, че работи сега!
Харесвам играта, но всеки път, когато вляза в магазина, има зона, която става бяла
Страхотно е за изучаване на страните и 3-те режима на игра, понякога е скучно, но ми харесва преди всичко, ако сте нов, получавате картофи 2021!
Здравейте, видях ви да играете в Instagram и ми харесва, сега продължавайте в крак
Добра игра
AB Evolution 2022 Hry na hrdinov fcra
Добре
Много е забавно да се играе, можете да избирате различни страни и исторически обекти по целия свят.
Харесай го. Имате ли предвид да добавите опция за не обърната с главата надолу polandball в играта?
Можете ли, моля, да добавите няколко оръжия, моля, имам нужда от нея за моята страница с кънтри топ в Instagram, така че би било страхотно, ако поставите оръжия в нея. Най-добрата игра EVA!!!!! Продължавайте все така, момчета 😉
Countryball Potato Mayhem Jangovar ciw
Тази игра е страхотна, единственият проблем, който имам с нея е, когато натисна безплатни картофи или режим на игра Battle Royale, изписва, че нямам wifi, когато наистина го правя, надявам се да вземете това под внимание, благодаря !
Добре, но в първата мини игра извадих топката си от екрана и я счупих
най-добрата игра на Countryballs някога! Благодаря, че направихте тази игра. Надявайки се на още подобрение. Ако можете да добавите статика и постижения, тогава би било по-добре също така да го направите по-интересен, като включите няколко комикса между всяко ниво и след завършване на всяко постижение. Благодаря ти
Наистина готина игра! Само един проблем. Така че играех на викторината и Русия се появява и се случва нещо наистина странно, моите четири опции са Русия, бутон A, бутон A и бутон A. Таймерът също не падаше. Щракването върху трите опции на бутона A не прави нищо, но щракването върху Русия върна играта към нормалното. странно.
добавете още игри в картофена хаос